La intrare în Alfa

Discuții

Notiţa, intitulată „Wanted”, de pe coperta a patra a cărţii Autocontrol pentru avansaţi şi nu numai… (carte scrisă de Dan I. Seracu și publicată de editura bucureșteană Safire, în 1993):

„Autorul acestei cărţi vă este cunoscut fiindu-vă prezentat de domnul Buzdugan la Tribuna Nonconformiştilor. Majoritatea cititorilor acestei cărţi au capacitatea de a vedea aura, capacitate ce-ar putea fi stârnită prin câteva exerciţii, iar apoi dezvoltată prin exersare. Cunoaşterea domnului Seracu este Total Neconformistă: el vede cu Ochiul Interior nu aura, ci organele biologice, materiale. Dezvoltarea acestei calităţi la un Medic ar face inutile complicatele şi costisitoarele aparate de investigaţie. Este uimitor că un asemenea individ este lăsat în libertate, să zburde, şi nu este închis într-un Laborator de Cercetare. Şi alţii ca el, la fel ar merita…”

Scriitorul dedică volumul „soţiei, copiilor, tuturor celor care au intrat deja în Alfa, dar şi tuturor celor care încă nu au intrat în Alfa”. Cele două exemplare deținute de secția de împrumut a bibliotecii noastre au fost furate cu ani în urmă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s